Pentru promotii: 0744.692.470 - office[at]ubik.ro

 

DESPRE NOI

S.C. UBiK srl activeaza pe piata de materiale publicitare din anul 1995, moment din care investitiile continue in echipamente pentru pre-press si tipar plan au facut posibila executarea la standarde foarte ridicate a oricarui tip de material tiparit de la pliante simple, ziare si reviste pana la lucrari complexe pentru advertising, packaging sau outdoor.

Operatiunile care pot fi executate acopera integral fluxul tehnologic pentru producerea unei tiparituri sau chiar mai a mai multor tiparituri (in paralel sau simultan, in functie de necesitati) incepand de la pre-press (scanari, probe de culoare, filme), tiparire sifinisare (stantare, caserare, brosare, lacuire, capsare, etc.).

In tot acest timp a avut loc un proces de calibrare a echipamentelor de pe fluxul tehnologic fapt care permite depistarea rapida si eliminarea riscurilor calitative.

Eforturile echipei UBiK au avut ca rezultat impunerea rapida pe piata si alcatuirea in scurta vreme a unui portofoliu prestigios de lucrari si clienti.

Pana in acest moment, la serviciile SC UBiK srl au apelat companii din diverse domenii de activitate, multe dintre ele reprezentand repere importante in domeniul lor.

p-6